Nogger ispinde med nostalgi
Her er luksus-version af ispinde fra Nogger. Ligesom klassikeren består den af en nougatmidte, en vaniljeis og en sprød chokoladeskal med knas.
Brud fx Amedei Gianduia som nougat, hjemmelavet vaniljeis som fyld og den søde Amedei Toscano Brown tilsat ristede, hakkede hasselnødder som overtræk.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Nogger ispinde - det skal du bruge
4 store ispinde
200 g (mini)mælk
200 g fløde
125 g rørsukker
1 vaniljestang
40 g Amedei Gianduja - eller anden lækker nougat
100 g Amedei Toscano Brown - eller anden lækker mælkechokolade
15 g hasselnødder
4 ispinde
Nogger ispinde - sådan lave du de klassiske ispinde
Skær nougaten ud i fire stykker, og stik dine ispinde ind i hvert stykke (så halvdelen af dine ispinde er dækket af nougat.) Læg nougat-pindene i fryseren, mens du laver ismassen. Bland mælk, fløde, rørsukker og korn fra vaniljestangen, og kør massen på ismaskine.
Hæld et tyndt lag is i en stor boks, placer nougatpindene oven på (med god mellemrum) og læg så endnu et lag is. (Gem resten af isen til en anden dag.) Sæt boksen på køl natten over, og skær så isene ud i aflange firkanter.
Læg dine ispinde tilbage i fryseren, mens du smelter chokoladen. Rist hasselnødderne kort i ovnen, og hak dem fint. Smelt chokoladen over vandbad, bland de hakkede nødder i og overtræk dine ispinde med chokoladen.
Opbevar dine ispinde i fryseren indtil de skal nydes!
TIP: Inspinde er tit et hit hos de mindste! Men selv en fuldvoksen kan trænge til ispinde om sommeren!
Chokolade - få ideer til andre opskrifter med chokolade i galleriet nedenfor.