Desserter
Desserter og kager
Prins Henriks franske fristelser
Her får du nogle af prins Henriks yndlingsretter, som er inspireret fra barndommen, de mange rejser og køkkenhaven på Fredensborg slot.
af Rita G. Dam / Columbus Leth
19.02.2018
For prins Henrik er kunsten at glæde ganen en måde at udtrykke sig på poetisk.
I bogen 'Til Glæde for Ganen - nye opskrifter til et kongeligt køkken' fra 2005 deler prins Henrik ud af sine favorit-opskrifter, både når det kommer til lune retter og søde desserter.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Ifølge bogens beskrivelse er det at gå i køkkenet med prins Henrik en 'rejse ind i en verden af dufte, fraver og begejstring for de oplevelser, gastronomien kan give os'.
Fransk og orientalsk
Opskrifterne bunder naturligvis i det franske køkken, men med et pift af det orientalske.
I galleriet kan du finde opskrifter på kardemommekage, chokoladekage og and med hvidløg.