Desserter og kager

Trøffelkugler med passionsfrugt

Søde chokoladekugler med trøffelkerne af luksuriøs italiensk mælkechokolade og frisk passionsfrugt
af Maja Ambeck Vase 15.10.2012

30 stk.

Trøffelkugler
210 g Amedei Toscano Brown - eller anden mælkechokolade af god kvalitet
75 g fløde
4 passionsfrugter

Overtræk
200 g Amedei Toscano Brown - eller anden mælkechokolade af god kvalitet (til overtræk)
Pulveriseret frysetørret passionsfrugt

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dag 1: Hak de 210 g chokolade fint, og hæld den i en skål. Bring fløden i kog, og hæld den over chokoladen. Tæl til tre, og rør rundt. Halver passionsfrugterne, skrab fyldet ud og si kernerne fra. Tilsæt passionsfrugtsaften, og rør igen. Læg husholdningsfilm over trøffelmassen, og lad den stå et køligt sted natten over.

Dag 2: Kugl den afkølede trøffelmasse op med en teske, og tril den til kugler. (Det giver fedtede fingre, men det er meningen.)
Stil kuglerne i køleskabet et par timer - eller i fryseren et kvarter.

Dyp dem i tempereret mælkechokolade og pynt med pulveriseret frysetørret passionsfrugt.

Tip! Pulveriseret frysetørret passionsfrugt kan f.eks. købes hos 'Krydderiet' i Torvehallerne.

Tip! Amedei Toscano Brown kan købes hos Chokomania (www.chokomania.dk)

Prøv også:

Nøddekage med appelsin, kanel og mørk chokolade

Halvkugler af karamelliseret hvid chokolade

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade