Desserter og kager

WEEKEND BITES | Hvide chokoladebrud med lakrids og bær

Lille indsats – stor effekt! Sæt ekstra kulør og smag til din weekend og forkæl dig selv og dem du holder af med disse lækre hvide chokoladebrud. Du kan tilføje din yndlingslakrids og bær.
af redaktionen 9.02.2017
Hvide chokoladebrud med lakrids og bær, få opskriften på IN.dk

Nem opskrift på hvide chokoladebrud med lakrids og bær

Gør weekenden ekstra særligt med nydelse og forkælelse. Vinterkulden bringer os tættere indenfor, hvor kvalitetstiden skal nydes med dem vi holder af.

Her får du en nem opskrift med stor wow-effekt, til at få sat ekstra skub i hyggen. Lakridsen kan doseret efter smag og behag og du kan bruge lige de bær, du ønsker. God fornøjelse!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Hvide chokolade-bites med nødder og flagesalt

Opskrift til 4 personer
Tid: 10 minutter, køletid: 20 minutter

INGREDIENSER

  • 150 g hvid chokolade
  • 20 g saltlakrids
  • 2 spsk. frysetørrede røde bær
  • 1 knsp. lakridspulver

FREMGANGSMÅDE

Smelt forsigtigt chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt beklædt med bagepapir.

Hæld smeltet chokolade over, så lakridsstykkerne bliver dækket. Drys med frysetørrede bær og lakridspulver.

Stil skærebrættet med chokoladen i køleskabet i ca. 20 minutter (eller i fryseren i 3 minutter), så den stivner hurtigt og får det eftertragtede knæk.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Lagkage på kiksebund med chokolade- og hindbærmousse