WEEKEND BITES | Hvide chokoladebrud med lakrids og bær
Nem opskrift på hvide chokoladebrud med lakrids og bær
Gør weekenden ekstra særligt med nydelse og forkælelse. Vinterkulden bringer os tættere indenfor, hvor kvalitetstiden skal nydes med dem vi holder af.
Her får du en nem opskrift med stor wow-effekt, til at få sat ekstra skub i hyggen. Lakridsen kan doseret efter smag og behag og du kan bruge lige de bær, du ønsker. God fornøjelse!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Hvide chokolade-bites med nødder og flagesalt
Opskrift til 4 personer
Tid: 10 minutter, køletid: 20 minutter
INGREDIENSER
- 150 g hvid chokolade
- 20 g saltlakrids
- 2 spsk. frysetørrede røde bær
- 1 knsp. lakridspulver
FREMGANGSMÅDE
Smelt forsigtigt chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt beklædt med bagepapir.
Hæld smeltet chokolade over, så lakridsstykkerne bliver dækket. Drys med frysetørrede bær og lakridspulver.
Stil skærebrættet med chokoladen i køleskabet i ca. 20 minutter (eller i fryseren i 3 minutter), så den stivner hurtigt og får det eftertragtede knæk.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Lagkage på kiksebund med chokolade- og hindbærmousse