Drikke

4 lækre sommerdrinks

Højsommeren er over os, og det kalder på kølige drinks i skyggen! Vi har samlet 4 forfriskende drinks til din sommerferie!
af Redaktionen / Foto: Anders Schønnemann 14.07.2015
sommerdrinks

Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, og tiden endelig er til at nyde det, findes der næppe noget bedre end at sidde i skyggen og indtage en svalende drink. Læs med her, hvor vi har udvalgt de allerbedste af slagsen!

Prøv også: Cocktails med star quality

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sommerdrinks

Ønsker du at forkæle weekendens gæster eller trænger du blot til lidt drinks-forkælelse? Så lad og præsentere dig for 4 af vores favoritter!

Listen over sommerdrinks er uendelig lang, og det kan være noget nær umuligt at finde lige nøjagtigt dén drink, der vil hitte i sommervarmen. Den perfekte sommerdrink skal først og fremmest være frisk i smagen, og dernæst skal den serveres iskold, så den ikke bliver lunken og trist, imens den nydes på terrassen under solens varme stråler. Nedenfor har vi samlet 4 bud på sommerglade drinks, der smager endnu bedre, når solen skinner!

1. Er du til en klassisk Martini eller noget nyt og spændende? Vi har drinks med smagsgaranti. Få opskrifterne her!

2. Negroni er en forfriskende sommerdrink med Campari og appelsin. Få opskriften her!

3. Denne drrink med granatæble, gin og citronmelisse har en perfekt dybde og smager sødt og syrligt på samme tid. Få opskriften her!

4. Limoncello gin fizz er lavet af dejlig, italiensk citronlikør og smager frisk! Få opskriften her!

Læs også: Iskaffe