Sparkling spring med saltmandler

Sparkling spring
• 1 bakke blåbær
• 6 kugler citronsorbet
• 12 cl vodka
• 1 flaske cava eller anden tør mousserende vin

Sæt blåbærrene på 6 småsticks. Læg 1 kugle sorbet i hvert glas, og tilsæt 2 cl vodka. Hæld herefter cava i glassene, og læg 1 blåbærspyd i hvert glas.

Saltmandler
• 300 g mandler
• 6-8 spsk fint salt
• Vand

Tænd ovnen på 200°. Læg mandlerne i en skå, og dæk dem med koldt vand. Tilsæt salt, og rør rundt. Lad mandlerne trække i 10-15 minutter. Hæld mandlerne over i en si. Ryst sien, sådet resterende salt rystes rundt med mandlerne. Læg bagepapir på en bageplade, og hæld mandlerne over på pladen. Fordel dem jævnt. Rist mandlerne i 10-15 minutter i ovnen. Mandlerne er færdige, nå der breder sig en mild duft af ristede mandler, og når de er tørre og ser hvide ud af salt. Afkøl mandlerne påen rist. De skal være helt kolde, før du kan hælde dem i patentglas.

Få alle opskrifterne i menuen her:
 

 
Torskerogn med
ristet brød

 
Grillet tun med
nudelsalat

 
Macarons med
frugt

 
 

Få inspiration til at dække et flot og feminint middagsbord i galleriet herunder