Velkomstdrink
Boblecocktail med
æble-ingefær-mynte-sirup
Dessert
Blåbærtærte med
vaniljeskyr
Appetizere - det skal du bruge:
Til 4 personer
VAGTELÆG MED AVOCADO-CHILI -DIP
Avocado-chili-dip:
2 modne avocadoer
2 spsk cremefraiche 18 %
Lidt citronsaft
Havsalt og friskkværnet peber
2 spsk finthakket koriander
½ chili, skåret i meget fine tern
Husk også 12 vagtelæg
Sådan gør du:
Sæt vagtelæggene over i koldt vand, og når vandet koger, skal de koge i 3 minutter. Afkøl i koldt vand. Tag kødet ud af avocadoerne, og mos det godt med en gaffel. Pisk cremefraiche i sammen med citronsaft, salt og peber, og smag til. Sigt mosen gennem en finmasket sigte, så den bliver hel fin. Vend koriander og chili i, og server til de kogte vagtelæg. Server vagtelæggene med skal. Gæsterne skal selv pille dem ved bordet og dyppe dem i den cremede avocadodip
RISTEDE NØDDER MED RØGET SALT OG TØRRET FRUGT:
100 g mandler
100 g valnødder
4 spsk sesamolie
125 g blandede tørrede bær - blåbær, kirsebær og tranebær
Røget salt
Sådan gør du:
Rist nødderne på en tør pande. Hæld sesamolie på, når de begynder at tage farve. Vend godt rundt. Tag nødderne fra varmen, og vend de tørrede bær i. Krydr med salt og server.
LYNSTEGT TUN MED SESAM OG TANGSALAT:
200-300 g tun i ét stykke
Vindruekerneolie
Havsalt og friskkværnet peber
1 dl sorte sesamfrø (kan købes i thailandske supermarkeder)
100 g frisk tangsalat
¼ dl god sesamolie
Sådan gør du:
Skær tunen i mundrette stykker, der er 2 cm tykke. Varm vindruekerneolien på en stor pande, og steg tunen 15 sekunder på alle 4 sider. Krydr med salt og peber, og rul tunen i sesamfrø. Afkøl og pak tunen helt tæt i husholdningsfilm. Opbevar på køl, til den skal serveres. Skær tunen i små mundrette bidder, kom lidt tangsalat på hver, dryp med sesamolie, og server straks.