Mad

Hellere smør end sundhedstips

Price-brødrene tvinger TV 2 til at lukke og slukke for ”Praxis”
af Maria Vejen Jung / Tjektv.dk, Foto: DR 4.05.2010

Det er ikke ligefrem kalorielet kost, når de madglade brødre kokkerer i TV-køkkenet. Tværtimod er der, som alle de mange trofaste DR1-seere ved, rigeligt med smør i "Spise med Price". Og det er skarp kost, i hvert fald for TV 2 og deres sundhedsmagasin "Praxsis" med Cecilie Beck der har sendetid i samme tidsrum, skriver Tjektv.dk

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Generelt set er der i den grad krig på gaflen om TV-seernes gunst tirsdag aften. Og den kamp vinder DR1's "Hammerslag" samt især "Spise med Price" med flere hestelængder. Som tjekTV skrev tidligere på ugen, var "Spise med Price" til med det mest sete TV-program i sidste uge med over en million seere.

Se også: Julemad fra brødrene Price

Men selv om "Praxis" faktisk først begynder at sende de sidste 10 minutter, inden "Spise med Price" slutter, så har programmet så svært ved at lokke seere til, at TV 2 nu har meddelt, at magasinet lukker og slukker efter tre år på skærmen. DR har simpelthen for godt fat i seerne med både "Hammerslag", "Spise med Price" og efterfølgende TV-Avisen klokken 21.00.

TV 2s seere har dog fortsat glæde af "Praxis". Programmets værtinde Cecilie Beck siger i hvert fald først farvel og tak til seerne for sidste gang tirsdag den 8. juni.

Hvad synes du om "Spise med Price"? Er der lidt for meget smør i det eller kan du bare ikke få nok af de to madglade brødre? Skriv din mening i kommentarfeltet her nedenfor.

Prøv Price-opskrifter:

Cassoulet

Foie gras terrine