Se også
Tærte
Halloween-tærte med nougat og chokolade
Halloween nærmer sig, og hele weekenden står derfor i uhyggens tegn. Kom i rigtig halloween-stemning med denne drøm af en marcipan- og nougattærte – en sikker vinder blandt både store og små.
Eilen Johanna Anthoniussen
30.10.2014
/ Foto: ODENSE Marcipan
Halloween er rundt om hjørnet, og snart hersker der en hyggelig halloween-stemning med udskårne græskar og udklædte børn og voksne, der går på jagt efter slik og kager.
Der er lagt op til fest, og hvorfor ikke servere ægte halloween-stemning til lørdagskaffen? Vi giver dig her ODENSE Marcipans søde spindelvævstærte, som uden tvivl er et hit på et halloween-kagebord.
Opskriften er beregnet til to tærter i 23 cm springforme.
2 stk
Ingredienser
- 500 g ODENSE Bagemarcipan eller ODENSE Ren Rå Marcipan
- 400 g sukker
- 300 g æg (cirka 5 stk)
- 200 g hvedemel
- 100 g ODENSE chokoladespåner
Pynt
- 200 g ODENSE Blød Nougat
- 100 g ODENSE Hvid Overtræk
Halloween-tærte med nougat og chokolade
- Tænd ovnen på 180°.
- Riv marcipan, og bland med sukker. Tilsæt æg lidt efter lidt. Tilsæt hvedemel, når massen er rørt sammen, og herefter chokoladespåner.
- Bag i ovnen i ca. 40 minutter.
- Pynt tærten med smeltet nougat, og dekorér med smeltet hvid overtræk.