Kager
Kager
Kokossnitter med saltkaramel
De her kokossnitter med saltkaramel er noget af det lækreste, vi har smagt. Den knasende bund, knækket i chokoladen og den flydende karamel smager virkelig skønt med en stærk kop kaffe til!
Af Redaktionen
10.11.2020
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Bund
- 125 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 180 g farin
- 80 g kokosmel
- 125 g smeltet smør
Saltkaramel
- 400 g kondenseret mælk
- 1 spsk. smør
- 2 spsk. lys sirup
- 1 knsp. havsalt
Chokoladeovertræk
- 150 g mørk chokolade
- 20 g smør
Sådan laver du kokossnitter med saltkaramel
Bund
- Rør eller miks alle ingredienserne sammen. Beklæd en ca. 18 x 25 cm form med bagepapir, og pres massen i den. Bag ved 180 grader i 10 min.
Fyld
- Bland alle ingredienserne i en gryde, og varm dem op over svag varne. Rør i massen hele tiden, til den kommer i kog.
- Lad massen koge i 5-15 minutter, stadig under omrøring. Rør, til den har karamelagtig konsistens.
- Fordel fyldet på den bagte bund. Sæt kagen tilbage i ovnen i 12-15 min. Lad kagen køle helt af.
Chokoladeovertræk
- Hak og smelt chokolade, og rør smørret i. Fordel det på kagen. Opbevares i køleskabet.