Påske cupcakes - sådan gør du
-
Pisk æg, rørsukker og vaniljesukker let og luftigt.
-
Sigt hvedemel og bagepulver ned i dejen, og rør det let sammen.
-
Smelt smørret.
-
Riv skallen af ½ appelsin fint, og pres saften af hele appelsinen.
-
Tilsæt smeltet smør, appelsinsaft og -skal samt blå birkes.
-
Rør dejen godt sammen.
-
Fordel dejen i 12 cupcakeforme, og sæt dem i en muffinform.
-
Bag kagerne ved 175° varmluft i ca. 16-17 minutter. Lad dem køle helt af.
Frosting:
-
Pisk blødt smør, vaniljesukker og flormelis sammen til en meget luftig og cremet smørcreme.
-
Tilsæt mascarpone, og pisk kun ganske kort ved lav hastighed, til cremen er ensartet.
-
Kom frostingen i en sprøjtepose med en lille græstylle.
-
Afsæt rosetter af frosting som tilfældige, rodede fuglereder oven på kagerne.
-
Dekorér med små farverige dragéæg.