Opskrift på lækre rabarbertærter med marcipan
Kager

Rabarbertærter med marcipan

af Camilla Zarah Lawes. 16.06.2017
Foto: John Bendtsen (Wichmann & Bendtsen).
De er små, nuttede og utrolig lækre! Disse rabarbertærter med kokos og marcipan er oplagte at lave med enten egen rabarber fra haven eller med økologiske rabarber fra supermarkedet.
6 personer

Det skal du bruge

  • 3 æg
  • 150 g rørsukker
  • 150 g smør
  • ½ vaniljestang
  • 175 g marcipan
  • 150 g hvedemel 
  • 125 g kokosmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 300 g rabarber
  • 4 spsk. sukker

Lav fine, søde rabarbertærter til dine sommergæster eller til en skøn picnic med familien. Med rabarbertærternes små størrelser er de lette at dele ud af ... Mums!

Sådan laver du rabarbærtærter med marcipan:

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Pisk æg og sukker sammen.
  3. Smelt smørret, og rør det i.
  4. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  5. Skær marcipanen i små stykker.
  6. Bland hvedemel, kokosmel, bagepulver, vaniljekorn og marcipanstykker sammen, og vend det i dejen.
  7. Smør enten 6 runde forme eller 1 stor tærteform med smør, og fordel dejen heri.
  8. Skær rabarberne i små stykker, og tryk dem lidt ned i dejen.
  9. Drys med rørsukker.
  10. Bag kagen i ca. 20 minutter i små forme eller ca. 35 minutter i 1 stor form.

TIP: Vil du gøre dine rabarbertærter ekstra lækre, kan du hakke lidt mørk chokolade og komme i dejen.