Squashkage med pekannødder og frosting

Antal: 
12 stk.
Det skal du bruge: 
Squashkage
2 æg
200 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
125 ml solsikkeolie
130 g hvedemel
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. salt
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
150 g squash
100 g gulerødder
75 g pekannødder
30 g havregryn
1 bageform, 28 x 18 cm
Frosting
50 g blødt smør
1 tsk. vaniljesukker
75 g flormelis
1 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet citronskal
150 g flødeost naturel
25 g pekannødder

Sådan laver du squashkage med pekannødder og frosting:

  1. Tænd ovnen på 175°.

  2. Pisk æg, sukker, vaniljesukker og olie sammen i en skål med en elpisker.

  3. Sigt mel, kanel, salt, natron og bagepulver i dejen.

  4. Skyl squash, og skræl gulerødder. Riv begge dele groft.

  5. Hak pekannødder groft.

  6. Rør grøntsager, pekannødder og havregryn i dejen.

  7. Fordel dejen i bageformen, og bag kagen i ovnen i 30 minutter.

  8. Lad kagen afkøle.

Frosting:

  1. Pisk smør luftigt i ca. 3 minutter med en elpisker.

  2. Tilsæt vaniljesukker, flormelis, citronsaft og citronskal.

  3. Pisk herefter flødeost i.

  4. Fyld frostingen i en sprøjtepose.

  5. Skær kagen i 12 stykker, dekorér dem med frosting, og pynt med pekannødder.