Mad

Kinesisk gourmet-pop up i København - men kun i maj

Kinagrill og forårsruller. Det kinesiske køkken er ikke just kendt for gourmet. I hvert fald ikke i Danmark. Det kan ændre sig, når Nimb Brasserie i København de næste ni dage overlader køkkenet til kinesisk stjernekok.
af Ulla Johanne Johansson / Foto: Pr 15.05.2014

Fra i dag og ni dage frem kan du tage på en gastronomisk rejse ud i det finere kinesiske køkken. Det sker når Nimb Brasserie i Tivoli lægger køkken til den kinesiske chefkok Wang Yongs kinesiske pop-up gourmetrestaurant.

Wang Yong fra Four Seasons i Hangzhou ved West Lake i Kina har 20 års erfaring og er internationalt anerkendt. Han har taget sit team med fra sin prisbelønnede restaurant Jin Sha til Danmark, så alt bliver som det bør være.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På menuen har han valgt en række retter, der i hans øjne er essensen af kinesisk gourmet. Du vil fx kunne smage på gåseleverpaté med hasselnødder i en løgpandekage, pocheret fisk med sød eddikesauce a' la Hangzhou, braiseret svinekød i soyasauce på græskarbolle, blæksprutter i wasabi-mayonnaise eller stuvede, vilde ris med pære.

Læs også: Det skal du smage i maj!

Wang Yong beskriver selv Hangzhou-provinsens rige madkultur, som han er inspireret af, som: "Alt det der ligger mellem himmel og jord - og mellem paradis i himlen og på jorden - det er smagen af Hangzhou."

Wang Yong og hans team overtager køkkenet fra 15. - 24. maj.
Nimb Brasserie
Bernstorffsgade 5
15. - 24. maj 2014
Seatings alle dage kl. 17:00-19:30 og 20:00-23:00
Prisniveau: Forretter fra 75 kr. / Hovedretter fra 155 kr. / Desserter fra 85 kr.
Reservation: www.nimb.dk