Konfekt

Dadelkugler med espresso og kokos

Tank op på vitaminer og velvære med de lækreste dadelkugler. De smager præcis som havregrynskugler og indeholder ene gode sager!
af Cecilie Svensson 22.11.2021 Foto: Stine Christiansen.
Dadelkugler med espresso og kokos
14 personer

  • 300 g tørrede dadler
  • 2 dl ristede kokosflager eller kokosmel
  • 3 spsk. rent kakaopulver
  • 3 spsk. friskbrygget espresso
  • 1 knsp. flagesalt
  • 1 knsp. vaniljepulver
  • 50 g ristede mandler

Sådan laver du dadelkugler med espresso og kokos:

  1. Fjern eventuelle sten fra dadlerne. Tag lidt kokos fra til pynt.
  2. Blend dadler, kokos og resten af ingredienserne sammen til en jævn masse i en blender. Tril massen til mindre kugler.
  3. Rul kuglerne i kokos. Opbevar daddelkuglerne køligt i en lufttæt beholder.

TIP: Tilsæt gerne et par skefulde af din foretrukne spiritus,f.eks. rom, Grand Marnier eller whisky.