Dadelkugler med espresso og kokos
Konfekt

Dadelkugler med espresso og kokos

af Cecilie Svensson 22.11.2021
Foto: Stine Christiansen.
Tank op på vitaminer og velvære med de lækreste dadelkugler. De smager præcis som havregrynskugler og indeholder ene gode sager!
14 personer

  • 300 g tørrede dadler
  • 2 dl ristede kokosflager eller kokosmel
  • 3 spsk. rent kakaopulver
  • 3 spsk. friskbrygget espresso
  • 1 knsp. flagesalt
  • 1 knsp. vaniljepulver
  • 50 g ristede mandler

Sådan laver du dadelkugler med espresso og kokos:

  1. Fjern eventuelle sten fra dadlerne. Tag lidt kokos fra til pynt.
  2. Blend dadler, kokos og resten af ingredienserne sammen til en jævn masse i en blender. Tril massen til mindre kugler.
  3. Rul kuglerne i kokos. Opbevar daddelkuglerne køligt i en lufttæt beholder.

TIP: Tilsæt gerne et par skefulde af din foretrukne spiritus,f.eks. rom, Grand Marnier eller whisky.