Konfekt

Marcipan-konfekt med nougat og ingefær

Konfekt med marcipan og nougat er en vaskeægte juleklassiker! Vi har nytænkt den gode klassiker og serverer her en skøn og spicy variant af den klassiske konfekt!
af Pia Buusmann 1.12.2015 Foto: Jes Buusmann
Marcipan-konfekt med nougat og ingefær

Vi kender allesammen konfektklassikeren med marcipan og nougat. Det er nok også de fleste af os, der kender følelsen af at komme til at spise lidt for meget af den samme smagkombination i løbet af december. Forny klassikeren med et moderne tvist af ingefær. Så får konfekten krydderi og masser af kant!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Synes du denne marcipan-konfekt med nougat ser lækker ud, vil du sikkert også elske vores kiksekage med nougat!

Marcipan-konfekt med nougat og ingefær

Ca. 16 stk.:

Det skal du bruge til marcipan-konfekt:

  • 4 hele syltede ingefær på glas
  • 150 g marcipan
  • 100 g stuetempereret nougat
  • 1 spsk. kakaopulver

Prøv også: Hjemmelavet fransk nougat

Sådan laver du marcipan-konfekt med nougat og ingefær:

  • Hak ingefæren fint. Tag 16 små stykker fra til pynt.
  • Kom marcipanen, nougaten og den hakkede ingefær i en skål. Ælt det godt sammen.
  • Tril 16 kugler konfekt, og drys kakao hen over kuglerne med en lille si. Læg 1 lille stykke ingefær på toppen af hvert stykke konfekt.
  • Læg konfekten i en dåse med tætsluttende låg. Opbevar konfekten koldt inden servering.

Tip! Det er vigtigt at du undgår at lave dine konfektstykker for store - heller mange små godbider, end færre store og tunge stykker. Det kan synes som et banalt råd, men ikke desto mindre er det en fejl der ofte begås.

Prøv også: Klassiske havregrynskugler på 10 minutter