Mad
Menuer
Med smag af de varme lande
Eksotisk gæstemenu fyldt med farver, duft og smag
af Marie Melchior /Foto: Betina Hastoft/ Regi: Lexington, Royal Copenhagen
31.10.2008
FORRET: Laksecarpaccio med fennikel/urtesalat
HOVEDRET: Spicy andebryst med rodfrugter og æblesalat
DESSERT: Appelsinkage
VINFORSLAG:
FORRET: Sprød Riesling fra Alsace, Tyskland eller Østrig
HOVEDRET: Barbera d'Asti eller Barbera d'Alba fra Piemonte
DESSERT: Banyuls-hedvin fra Sydfrankrig
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN:
Andebrystet skal marinere et døgns tid, og appelsinkagen kan med fordel bages dagen før. Resten af middagen tilberedes hen ad eftermiddagen.
DAGEN FØR:
• Mariner andebryst
• Bag appelsinkage
2-3 TIMER FØR:
• Skær rodfrugter
• Ordn krydderurtesalat til forret
• Pynt kage med chokolade
KORT FØR MIDDAGEN:
• Sæt rodfrugter i ovnen
• Sæt andebryster i ovnen
• Skær æbler og lav dressing til æblesalat
• Anret forretten på tallerkener