Karry, sprød parmaskinke og vanvittigt lækre kylligebøffer danner rammen for en klassisk club sandwich. Det er også tilfældet for denne version, men hvor det almindelige brød er skiftet ud med en stor portobello svamp.
Se også: Kødfri (men snasket) burger
Sidder du og tænker, bladselleri i min bøf, hell no! ... så prøv det lige alligevel, fordi det giver en helt fænomenal smag, som slet ikke smager af bladselleri. Vi lover det
Til 4 sandwich:
8 store portobello svampe 4 stykker parmaskinke 4 stk kyllingebøffer
Salat Tomater i skiver Agurk i skiver Rødløg i skiver
Karry mango dressing fra Urtekram
Kyllingebøffer:
400 g hakket kylling 1/2 rødløg 1 lille æble 2 små stængler bladselleri Saft og skal fra 1 økologisk citron 1 lille håndfuld bredbladet persille 1 spsk karry 1-2 spsk loppefrøskaller, hvis farsen er meget våd Salt og peber
Kom rødløg, bladselleri, æble, citronsaft og skal og persille i en foodprocessor og hak det fint. Rør det godt sammen med kødet og tilsæt krydderierne. Hvis farsen er meget våd, så til sæt en spsk loppefrøskaller og lad farsen stå i 10 min.
Se også: Grønne smoothies, der smager
Form farsen til 4 bøffer og steg dem i smør eller kokos olie på en varm pande. 5-6 min på hver side. Imens bøfferne steger, kommes parmaskinke og portobello svampene i en 200 grader varm ovn indtil parmaskinken er sprød.
Og nu skal sandwichen sådan set bare samles, præcis som du selv synes... Velbekomme
OBS: Opskrift og billeder tilhører bloggen Vanløse Blues
Se mange flere opskrifter HER