Menuer

Sanselig og langtidsbagt efterårsmiddag

Invitér dine gæster på denne dejlige efterårsmenu, som er fyldt med skovens saft og kraft.
af Redaktionen 28.09.2012

Tidsplan
Alle 3 retter kan nemt laves dagen inden, så man kan koncentrere sig om borddækning og gæsterne på selve dagen. Så skal suppe og bov bare varmes forsigtigt op, inden retterne skal serveres. Sørg for at boven er dækket godt til, når den varmes op, og overhæld den med noget af braiserelagen, så overfladen ikke bliver tør.

MENU

Forret
Vildtbouillon af fasan med selleri og kastanjer

Hovedret
Dyrebov med savojsalat med nødder og æble

Dessert
Bagte blommer med skyr og jernurt

Tilberedning på selve dagen

Formiddag:
-Sæt bouillon og bov over, så kan du gå og hygge omkring det

Eftermiddag:
-Sigt bouillonen
-Grill fasanbrysterne
-Snit løg og tilbehør til boven
-Steg dyreboven
-Snit salaten, og sæt den på køl
-Bag blommerne, og køl dem ned

Kort før og under middagen:
-Lun bouillon
-Mariner salaten
-Lun forsigtig dyreboven

-Sigt bouillonen
-Grill fasanbrysterne
-Snit løg og tilbehør til boven
-Steg dyreboven
-Snit salaten, og sæt den på køl
-Bag blommerne, og køl dem ned
-Lun bouillon
-Mariner salaten
-Lun forsigtig dyreboven

Se hvilke vine de passer til maden i den tilhørende vinmenu