Tidsplan
Alle 3 retter kan nemt laves dagen inden, så man kan koncentrere sig om borddækning og gæsterne på selve dagen. Så skal suppe og bov bare varmes forsigtigt op, inden retterne skal serveres. Sørg for at boven er dækket godt til, når den varmes op, og overhæld den med noget af braiserelagen, så overfladen ikke bliver tør.
MENU
Forret
Vildtbouillon af fasan med selleri og kastanjer
Hovedret
Dyrebov med savojsalat med nødder og æble
Dessert
Bagte blommer med skyr og jernurt
Tilberedning på selve dagen
Formiddag:
-Sæt bouillon og bov over, så kan du gå og hygge omkring det
Eftermiddag:
-Sigt bouillonen
-Grill fasanbrysterne
-Snit løg og tilbehør til boven
-Steg dyreboven
-Snit salaten, og sæt den på køl
-Bag blommerne, og køl dem ned
Kort før og under middagen:
-Lun bouillon
-Mariner salaten
-Lun forsigtig dyreboven
-Sigt bouillonen
-Grill fasanbrysterne
-Snit løg og tilbehør til boven
-Steg dyreboven
-Snit salaten, og sæt den på køl
-Bag blommerne, og køl dem ned
-Lun bouillon
-Mariner salaten
-Lun forsigtig dyreboven