Hasselnøddehjerter uden mel

Det skal du bruge: 
1 pasteuriseret æggehvide
60 g flormelis
200 g hasselnødder
1 tsk. kanel
Glasur
50 g flormelis
2-3 tsk. pasteuriseret æggehvide

Gem hellere opskriften på vores hasselnøddesmåkager. De er nemlig vanedannende gode - og så er de helt uden mel!

Sådan laver du hasselnøddesmåkager:

  1. Hasselnøddesmåkager: Kom æggehvide og flormelis i en skål, og pisk det et par minutter. Blend hasselnødderne til mel, og vend hasselnøddemel og kanel i marengsen.
  2. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir, og stik små hjerter ud med en kageudstikker.
  3. Bag hjerterne i ca. 10 minutter ved 150°. Lad dem køle helt af på en bagerist.
  4. Glasur: Pisk flormelis og æggehvide sammen i en skål, og kom glasuren i en sprøjtepose med et ganske lille hul i. Skriv navne på småkagerne med glasuren, og lad dem tørre ved stuetemperatur. 

Tip! Saml evt. hjerterne 2 og 2 med 1 skive nougat imellem. Det gør bordkortene ekstra lækre og svære at modstå. Har du en nøddeallergiker som gæst, kan du erstatte hasselnødderne med pinjekerner.