Menuer

Smag på forår

Prøv denne kørvelsuppe af de friskeste urter, kyllingen som mormor ville lave den og den sprøde rabarberdessert med hvid chokoladecreme.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 19.04.2011

Menu: Forårsgæstemenu

Kørvelsuppe med olivenbruschetta

Kylling med sprøde kartoffelterninger

Rabarber med shortbread og hvid chokolade-creme

VINFORSLAG
Forret: Forret Blød og cremet mousserende vin, fx en Prosecco fra
Norditalien eller Cava fra Spanien

Hovedret: En mørk, krydret og saftig rødvin, fx Cotes du Rhone, årgang 2009
eller 2010

Dessert: En Malmsey, også kaldet Malvasia, eller en Bual Madeira

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
Tilbered
rabarberkompot
• Bag shortbread
• Blend oliventapenade

Tre timer før:
• Tilbered hvid
chokoladecreme
• Tilbered kørvelsuppe
• Grydesteg kyllingen
• Bland salat- dressingen

Kort før og under
middagen:

• Rist brød, kog vagtelæg og anret forret
• Bag kartofler
• Anret hovedret
• Anret dessert