Mad
Menuer
Smag på forår
Prøv denne kørvelsuppe af de friskeste urter, kyllingen som mormor ville lave den og den sprøde rabarberdessert med hvid chokoladecreme.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
19.04.2011
Menu: Forårsgæstemenu
Kørvelsuppe med olivenbruschetta
Kylling med sprøde kartoffelterninger
Rabarber med shortbread og hvid chokolade-creme
VINFORSLAG
Forret: Forret Blød og cremet mousserende vin, fx en Prosecco fra
Norditalien eller Cava fra Spanien
Hovedret: En mørk, krydret og saftig rødvin, fx Cotes du Rhone, årgang 2009
eller 2010
Dessert: En Malmsey, også kaldet Malvasia, eller en Bual Madeira
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Tilbered
rabarberkompot
• Bag shortbread
• Blend oliventapenade
Tre timer før:
• Tilbered hvid
chokoladecreme
• Tilbered kørvelsuppe
• Grydesteg kyllingen
• Bland salat- dressingen
Kort før og under
middagen:
• Rist brød, kog vagtelæg og anret forret
• Bag kartofler
• Anret hovedret
• Anret dessert