![gnocchi-opskrift-svampe-nem-simpel-hurtigt.](https://imgix.isabellas.dk/madogbolig/media/article/gnocchi-opskrift-svampe-nem-simpel-hurtigt.png?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Menuer
Sommermad opskrifter
VINFORSLAGHovedret: Bourgogne Pinot Noir eller endnu bedre en 1. cru Bourgogne fra fx
Gevrey-Chambertin
Dessert: Kold Moscato d'Asti fra Piemonte i Norditalien TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Kog krabbekløerne
• Bag marengsbund
til pavlovakagen
Tre timer før:
• Gør duerne klar
• Klargør grønsager
• Færdiggør forret
Kort før og under
middagen:
• Steg duerne
• Blancher
grønsagerne
• Saml kagen
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse