Menuer

Sommermad - opskrifter med inspiration fra Italien

Sprødstegte duer med timian og hvidløg sender smagsløgene til Italien. Salaten af sprøde grønsager med friskkogte krabbekløer er smagen af dansk sommer, og marengsdesserten med vaniljecreme og friske jordbær får lærkerne til at synge.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 1.06.2011

Sommermad opskrifter

VINFORSLAG
Forret:

Hovedret: Bourgogne Pinot Noir eller endnu bedre en 1. cru Bourgogne fra fx
Gevrey-Chambertin

Dessert: Kold Moscato d'Asti fra Piemonte i Norditalien TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Kog krabbekløerne
• Bag marengsbund
til pavlovakagen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tre timer før:
• Gør duerne klar
• Klargør grønsager
• Færdiggør forret

Kort før og under
middagen:
• Steg duerne
• Blancher
grønsagerne
• Saml kagen


Salat med krabbe og fennikel

Timian due med grønsager

Pavlova med jordbær

Se flere 3-retters gæstemenuer:


Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager

Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse

Carpaccio, søtunge og fragilité

Middel-havsmad