Menuer

Middelhavsmad på terrassen

Inviter på en let middelhavsmenu med en traditionel forret af klipfisk og trøfler. Kalvekød, tilberedt som saltimbocca med sprøde polentafritter er hovedret, og det søde punktum små hjemmebagte hindbær- og blåbærtærter.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 12.05.2011
VINFORSLAG
Forret:


Hovedret: En god Frascati passer
perfekt til denne romerske klassiker, som
smager meget bedre med hvidvin til
end med rødvin. Man kan også vælge
at fortsætte med Soave-vinen fra før.

Dessert: Brachetto d'Acqui fra Piemonte
i Norditalien (sød mousserende rødvin
med lav alkoholprocent). Server den sval.


Dagen før:



Tre timer før:
• Færdiggør
brandaden
• Klargør
aspargesene
• Skyl salaten
• Forbered
saltimbocca

Kort før og under
middagen:

• Gratiner brandade
og asparges
• Friter polentastavene
• Steg kødet
• Lun bærtærterne

Brandade med salat og trøfler

Saltimbocca med polenta-fritter og asparges

Tærter med hindbær og blåbær

Se flere 3-retters gæstemenuer:

Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekagerHavtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousseCarpaccio, søtunge og fragilité