Menuer

Sommermad til gæsterne

Svælg i frisk frugt og grønt serveret så råt som muligt i overraskende anretninger. Vi har ladet os inspirere af det vietnamesiske køkken der giver din sommermad et spicy touch.
af Carsten Kyster. Foto: Columbus Leth. 23.04.2013

Vietnamesisk inspireret sommermad - svælg i frisk frugt og grønt serveret så råt som muligt i overraskende anretninger. Vi har ladet os inspirere afdet vietnamesiske køkkens sans for grill og rå grøntsager med et spicy touch.

Menu

Snack
Råt sommergrønt med asiatisk crunch og friskost

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forret
Stegte jomfruhummerkager med sød/stærk
tomatsala
t

Hovedret
Grillet oksefilet med spicy grønt og nudler

Dessert
Asiatisk ravioli med sommerbær, mascarpone og sprødt myslidrys

Sommermad - tidsplan

Dagen før:
Blend lime/peanutcrunch,
og opbevar tørt.

Rist myslidrys,og opbevar tørt.

3 timer før middagen:
Rens grøntsager til snack,
og læg dem i isvand.
Rør friskostdip og fiskefars.
Rør marscaponecreme,fyld i sprøjtepose,
og læg på køl.
Mariner oksekød.
Kog nudlerne.

Kort før og under middagen:
Anret snacken i små skåle.
Tænd for grillen.
Steg fiskekager.
Mariner tomater til forret og grøntsager til hovedret.
Grill/steg oksekød.
Dyp rispapir i vand, og anret desserten lige før servering.