Mad

Spis dig til et bedre klima

Klimatopmødet er overalt – også på barer, caféer og restauranter. IN har fundet 3 af slagsen, der har klimakage, isbjørnebar og miljøvenlige cocktails på menuen.
af Rikke Gjøl Mansø, foto: pr 2.12.2009

Klimakage
Konditoriet La Glace har lanceret en særlig klimakage der hedder COP15. Den er produceret med klimavenlige ingredienser af årstidens råvarer - leveret med miljøvenlig transport og fremstillet uden brug af sprøjtemidler. Nyd den lækre klimakage med råsyltede danske æbler, hasselnødder og økologisk flødeost i La Glaces hyggelige lokaler i Skoubogade.
Et stykke COP15 koster 47 kr.
Skoubogade 3
1158 Kbh. K
Læs mere om kagen på www.laglace.dk

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Isbjørnebar
ICEBAR CPH by ICEHOTEL donerer frem til d.19. december 5 kr. pr. gæst til et WWF projekt til bevarelse af isbjørnene i Arktis. Så træk i de varme klæder og træd indenfor i den kølige bar, hvor du også har mulighed for selv at bidrage til projektet ved at købe isbjørnesmykker fra Arts & Crafts. Overskuddet fra salget går ubeskåret til WWF projektet for isbjørnenes bevarelse på Grønland og i Canada.
Løngangstræde 27, København
Mandag og søndag: lukket
Tirsdag-torsdag: 17-24
Fredag og lørdag: 16-01
Læs mere om isbjørnebaren på www.icebarcph.com

Soupanatural
Københavns Kommune udnævner restauranter og caféer til at være en del af projektet KLIMA+, der fokuserer på klimavenlig mad af høj kvalitet - og Soupanatural er en af dem. Kravene til restauranterne er blandt andet, at råvarerne skal købes lokalt og efter årstiden, at der bruges mindre kød og flere økologiske varer og at madaffaldsmængden minimeres. Soupanatural er både en suppebar og en cocktailbar og byder på alt fra supper og morgengrød til smoothies og cocktails.
Guldbergsgade 7A.
søn, tirs og tors: 12-22
ons, fre og lør: 12-02
Læs mere om Soupnatural her: www.soupanatural.dk

Find andre KLIMA+ restauranter HER