Grovfritter med trøffelmayo

Det skal du bruge: 
Grovfritter:
6 store bagekartofler
½ dl olivenolie
2 tsk. hvidløgspulver
100 g parmesan
2 tsk. salt
Trøffelmayo:
½ dl trøffelolie
2 dl Hellmann-mayonnaise (eller anden god mayonnaise)
Ekstra trøffel (kan undlades)

Pommes frites er et hit hos de fleste og kan serveres som en ret i sig selv eller som tilbehør til burger, steg eller lignende. Her får du opskriften på de sprødeste grovfritter med masser af smag samt en lækker, cremet trøffelmayo til at dyppe i! 

Se også: Sådan laver du ovnbagt hokaido

Se også: Sprøde blomkålstoppe med hummus

Prøv også: Smagfuld tomatchutney

Sådan laver du GROVFRITTER MED TRØFFELMAYO: 

Grovfritter: 
  1. Tænd ovnen på 200°.
  2. Vask kartoflerne, og skær dem i tynde stænger. Vend dem i en blanding af olie, hvidløgspulver, revet parmesan og salt.
  3. Læg dem på 2 bageplader med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 30 minutter – vend dem efter 20 minutter.
Trøffelmayo:
  1. Rør trøffelolie i mayonnaisen. Tilsæt evt. ekstra trøffel, og servér til grovfritterne.