magasinholder_magasiner_holder-til.magasin
Stue

Find inspiration til dekorative magasinholdere til væg og gulv

Sigrid Glavind Foto: Anitta Behrend 26.10.2022
En magasinholder er en praktisk måde at opbevare dine magasiner på. Så lad en magasinholder være et dekorativt indslag i dit hjem! Få inspiration lige her.

Magasinholder til væg og gulv

Magasiner og blade du køber, behøver nemlig hverken at ende i skraldespanden eller bag en lukket skabslåge. De har ofte smukke forsider, som du lige så godt kan få frem på display.

Der findes mange typer magasinholdere. Nogen hænger på væggene imens andre står på gulvet. De fås i mange materialer såsom krom, træ eller bambus, og der findes helt sikkert også en magasinholder, der falder i din smag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken skal du vælge?

Før du anskaffer dig en magasinholder, så find ud af, hvor den skal være. Er det som et dekorativt indslag på din væg, eller skal den have en helt skulpturelt udtryk på gulvet?

Magasinholder til gulv: Har du masser af plads, kan det være en stor magasinholder, som dem man ser i butikker eller venteværelser, er noget for dig.

Magasinholder til væg: Hvis ikke du har ekstra gulvplads, skal du overveje at gå efter en væghængt magasinholder.

Magasinholder i krom: Hvis du i forvejen har møbler med krom, kan det være du skal gå efter en magasinholder i industrielt look.

Magasinholder i træ: Har du derimod teak eller træ generelt, kan det være du skal gå efter et mere naturligt og/eller retrolook i træ eller bambus.

Hvor køber man en magasinholder?

Alt efter hvilket udtryk du leder efter, kan magasinholdere købes forskellige steder. Du kan ofte finde rigtig mange både retro og kitsch magasinholdere i genbrug og på Trendsales, DBA eller på Facebook Marketplace.

Inspiration: Flotte holdere til magasiner

Så hvordan skal din næste magasinholder se ud? Her får du et par smukke bud, på både store og små magasinholdere.

1. Stor magasinholder til gulvet

magasinholder_magasiner_holder_gulv

En magasinholder til gulvet er et dekorativt indslag i din stue eller spisestue. Vælg dine yndlingsmagasiner og blade og lad dem stå fremme. Tip: Find en magasinholder som matcher andre møbler. Her matcher stole og magasinholder i krom. Foto: Mia Mortensen

2. Skulpturel magasinholder

magasinholder_magasiner_skulpturel_bordholder

Find en smuk magasinholder, som både pynter uden og med magasiner. Denne magasinholder kan både bruges til bøger og blade, og istedet for at udstille forsiden, kan du slå op på den side, du ønsker. Tip: Hvem siger, du ikke kan udstille magasiner på flere måder? Gør som her: hav dine magasiner stående i en bogkasse. På den måde kan du nemt udskifte, hvilket du vil udstille, når du vil.Foto: Anitta Behrendt

3. Magasinholder til væggen

magasinholder_magasiner_holder_vaeg-holder

En væghængt magasinholder holder gulvet frit. Du kan istedet udstille dine yndlings magasiner, bøger og blade, uden at de fylder i rummet. En væghængt magasinholder er perfekt til små hjem. Tip: Udstil magasiner som matcher hinanden i farverne, for et ensartet udtryk. Foto: Anitta Behrend

4. Flytbar magasinholder til gulvet

magasinholder_magasiner_holder_gulv

Vælger du en mindre magasinholder til gulvet, har du rig mulighed for at rykke rundt, lige som du har lyst til. På den måde kan den være et dekorativt indspark i stuen eller andre rum, uden det behøver være permanemt. Foto Mia Mortensen