Smukke efterårsbuketter på 5 minutter
Buketter & kranse

Smukke efterårsbuketter på 5 minutter

af Anita Banner 25.09.2015
Foto: Claudi Thyrrestrup
I oktober er der stadig mange smukke blomster i haven. Fyld vaserne, og forlæng følelsen af sommer indenfor. Vi viser dig, hvordan du kan lave 10 smukke efterårsbuketter på 5 minutter.

Der findes ikke noget så skøn som en smuk buket blomster, der lyser hjemmet op. Efterårsbuketter kan gøre overgangen mellem sensommer og efterår nemmere. Temperaturen daler, og vinden rusker i træerne, men heldigvis er der stadig mange fine blomster i haven, du kan glæde dig over på en grå hverdag. Roser, hortensia, høstanemoner, dahlia og solhat er blot nogle af de blomster, du stadig kan være heldig at finde. Få inspiration til smukke efterårsbuketter på 5 minutter i galleriet nedenfor.

10 smukke efterårsbuketter

Vil du bruge blomsterne til andre hyggelige projekter i efteråret? Få vores guide til kønne efterårskranse!

Trænger du til lidt liv i din stue, kan du klippe et par stykker fra blomsterbedene og sætte dem sammen med blade og grene. Så har du hurtigt en farvestrålende efterårsbuket til dit spisebord.

Se også: Sådan sylter du græskar

Få inspiration til efterårsbuketter på 5 minutter i galleriet:

Se galleriet med de 10 smukke buketter i forskellige nuancer og former, og få masser af inspiration til at lave dine egne. Ser din buket trist ud efter få dage, kan du læse her, hvordan du kan få dine afskårne blomster til at bevare gnisten så længe som muligt.