Havetips

Dyrk ISABELLAS’ romantiske havestil

af Line Sølvhøj Johansson 11.07.2014
Foto: Niels Jensen m.fl.
En smuk og sanselig have fyldt med bugtede stikveje, som du kan forfølge, hvis du har lyst. Få tips og inspiration til, hvordan du kan dyrke ISABELLAS’ romantiske havestil.

ISABELLAS' have er ikke perfekt. Tværtimod så stræber vi efter en have, der er frodig, uhøjtidelig og tilfældig på en måde, hvor det giver mening. Drømmer du om at gøre ISABELLAS' romantiske havestil efter, er det den smukke have, du skal have for øje, ikke den perfekte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 12 hyggekroge til din have

For os er det arbejdet, projektet og rejsen, der er spændende, og derfor nyder vi i høj grad turen fremfor at forhaste os igennem og nå målet. Det gør haven til et evigt projekt, hvor drømmen kan og gerne må ændre sig undervejs.

Læs også: Tips til nybegynderen i haven

Når du vil anlægge din have, så tænk over…

• At haven skal afspejle dig; dine lyster, dit sind og dit liv lige nu.

• At haven skal vokse med dig og udvikle sig - det er det, der gør havearbejdet sjovt og til et personligt projekt.

• At hver en krog i din have gerne vil lære dig at kende, og du har mulighed for gang på gang at være kreativ og idérig med jord under neglene.

• At det er det evigt gående projekt, der gør din have perfekt og giver den personlighed. Målet er ikke at blive færdig.

Læs, hvad blomsterne i din have betyder her!

Kast dig over terrassen og havemøblerne i år og giv dem patineret personlighed. Lad køkkenhaven være dit mål næste år, og dyrk stauder til den store guldmedalje året efter. Gør det du brænder for nu og her, og overøs så din have med personlighed og kærlighed. Det kan ses år efter år.