Inspiration: 20 skønne terrasser

Så snart lyset er tilbage for fuld styrke og termometeret viser tocifrede plusgrader, så er det med at åbne havedøren og komme ud og nyde livet på terrassen - og helst helt indtil sensommeren synger på allersidste vers!

Fordi vi i Danmark har en begrænset periode at bruge vores terrasser i, er det selvfølgelig vigtigt, at du får det fulde udbytte af din tid derude. Uanset om det er en hel weekenddag, en eftermiddag efter arbejde eller en lun sommeraften. Vi giver inspiration til, hvordan du kan indrette den på hyggeligste vis.

 

Lav et fint myggelys til terrassen

Gør terrassen til dit yndlingssted

Du kan hurtigt og nemt gøre terrassen til dit yndlingssted ved fx at indrette dig med havemøbler, du både synes er smukke at kigge på og behagelige at ligge eller sidde i. Sørg også for at omgive dig med planter og blomster i dine yndlingsfarver og -sorter, enten i bede omkring terrassen eller i krukker og baljer, som du også nemt kan flytte rundt på efter humør og vejr. Hæng fine lanterner eller lyskæder op, og læg skind og bløde tæpper i møblerne. Så er terrassen også det perfekte sted at tilbringe de (måske) lidt køligere forårs- og sensommeraftener!

Mere inspiration: Indret et personligt udekøkken

FÅ MASSER AF INSPIRATION MED DE 20 TERRASSER I GALLERIET HERUNDER:

Se også: Sådan skaber du fin countrystemning på din terrasse