Brød & Boller
Brød & Boller
Pitabrød - en nem opskrift
Har du prøvet at bage dine egne pitabrød? Vi garanterer, at de smager meget bedre end den færdigkøbte slags - og så er de overraskende nemme at trylle sammen. Få opskriften her!
af Inge Skovdal
3.04.2018
Foto: Inge Skovdal.
Vi er endnu ikke stødt på et brød, der ikke smager lige dét bedre, når det er hjemmebagt - og heldigvis behøver godt bagværk ikke altid at kræve hverken mange ingredienser eller oceaner af tid i køkkenet. Her får du en nem og god hverdagsopskrift på hjemmelavede pitabrød.
Vil du snige flere grøntsager i dine pitabrød? Prøv sprøde blomkålstoppe med hummus!
Det skal du bruge til nemme pitabrød:
- 25 g gær
- 3 dl vand
- 1 tsk. salt
- 450 g hvedemel
Sådan gør du:
- Opløs gæren i vand. Tilsæt salt og mel, og ælt dejen glat.
- Lad den hæve ca. 1 time. Del dejen i 12 små boller, og rul dem flade.
- Drys mel på 2 bageplader, og læg pitabrødene på dem.
- Bag dem i ovnen ved maksimum varme i ca. 7 minutter. Brødene skal ikke være mørke.
Se også: 7 lækre salater