Hvem elsker ikke en lækker, cremet kyllingelasagne? Det gør vi i hvert fald, og her får du en nem opskrift på en lækker version med kylling og spinat!
af Anette Nilsson
23.08.2018
Foto: Betina Hastoft.
Lasagne er mad til sjælen, og denne variant med kylling og spinat er ikke nær så tung som den traditionelle variant, men stadig lækker cremet - perfekt til overgangen mellem sommer og efterår!
4 personer
Ingredienser
Ca. 350 g udbenede kyllingeoverlår
1 løg
4 fed hvidløg
100 g champignon
Olivenolie til stegning
130 g frisk spinat
Salt og peber
5 dl madlavningsfløde
2 dl revet høost eller cheddar
2 tsk. majsstivelse
½ dl grovhakkede valnødder
4-6 friske lasagneplader
Kyllingelasagne med spinat
Sæt ovnen på 175°.
Skær kyllingekødet i små tern. Hak løg og hvidløg. Skær champignonerne i skiver.
Steg kyllingeternene gyldne i olivenolien. Tilsæt løg, hvidløg, spinat og champignon. Steg til spinaten er blød og blank. Smag til med salt og peber.
Varm madlavningsfløden op i en kasserolle. Bland den revne ost i, og tilsæt majsstivelsen udrørt i en smule vand. Varm op til kogepunktet, og tilsæt salt og peber.
Put kylling, valnødder, sauce og lasagneplader i et ildfast fad i lag. Sørg for at starte og slutte med saucen.