Se også
Aftensmad
Kyllingelasagne med spinat
Hvem elsker ikke en lækker, cremet kyllingelasagne? Det gør vi i hvert fald, og her får du en nem opskrift på en lækker version med kylling og spinat!
af Anette Nilsson
23.08.2018
Foto: Betina Hastoft.
Lasagne er mad til sjælen, og denne variant med kylling og spinat er ikke nær så tung som den traditionelle variant, men stadig lækker cremet - perfekt til overgangen mellem sommer og efterår!
4 personer
Ingredienser
- Ca. 350 g udbenede kyllingeoverlår
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 100 g champignon
- Olivenolie til stegning
- 130 g frisk spinat
- Salt og peber
- 5 dl madlavningsfløde
- 2 dl revet høost eller cheddar
- 2 tsk. majsstivelse
- ½ dl grovhakkede valnødder
- 4-6 friske lasagneplader
Kyllingelasagne med spinat
- Sæt ovnen på 175°.
- Skær kyllingekødet i små tern. Hak løg og hvidløg. Skær champignonerne i skiver.
- Steg kyllingeternene gyldne i olivenolien. Tilsæt løg, hvidløg, spinat og champignon. Steg til spinaten er blød og blank. Smag til med salt og peber.
- Varm madlavningsfløden op i en kasserolle. Bland den revne ost i, og tilsæt majsstivelsen udrørt i en smule vand. Varm op til kogepunktet, og tilsæt salt og peber.
- Put kylling, valnødder, sauce og lasagneplader i et ildfast fad i lag. Sørg for at starte og slutte med saucen.
- Gratinér lasagnen i ca. 40 minutter, og servér!
På vores søstersite, SPIS BEDRE, finder du den mest populære, klassiske lasagne. Stor anbefaling herfra. Find den her: Klassisk lasagne.