Nemme og lækre madtærter
Aftensmad

Madtærter: 12 lækre opskrifter

Af Eilen Anthoniussen. 22.04.2022
Foto: Aller Media.
Madtærter er en af de fantastiske retter, hvor du kan blande en masse lækre råvarer. Tag, hvad du har i køleskabet, og sammensæt dine helt egne tærter. Du finder inspiration til 12 fantastiske madtærter her!

Madtærte er en sammensat ret af dej og fyld, gerne med topping i form af en god ost eller et sprødt låg af dej. Det er en udmærket måde at få tømt dit køleskab for gode råvarer, som du så bager sammen med æg og lækre krydderier.

Inspiration til tærte i hverdagen

Det er op til dig selv, om du vil have en bund af dej under grøntsagerne, eller om du vil overdække din tærte med et sprødt og lækkert låg. Du kan også lade være med at lægge låg på tærten og i stedet hælde en æggeblanding hen over grøntsagerne og lade den bage, til det bliver sprødt og lækkert ovenpå. Og hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du bruge en færdiglavet dej. Her får du vores bedst tærte-opskrifter!

TIP: Madtærter egner sig til mange forskellige serveringer - både til hverdag og fest. Lav en stor portion til aftensmad, som du så kan nyde resterne af til morgendagens frokost, eller du kan fryse resterne ned til en anden god gang.

12 opskrifter på madtærter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.