Nem pasta-ret med tomatsauce og tigerrejer

Antal: 
4 personer
Det skal du bruge: 
500 g frisk pasta
1 spsk. olivenolie
500 g tomater
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie til stegning
400 g tigerrejer uden skal
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld rucola
Salt og friskkværnet peber
Friskrevet parmesanost
Pasta er altid et hit, når det gerne må gå lidt hurtigt og nemt i køkkenet. En af de gode ting med pasta er, at du kan kombinere den med stort set, hvad du har lyst til og altid få et velsmagende måltid ud af det. Her har vi lavet den med tigerrejer krydret med hvidløg og smagen af persille, rucola og basilikum.  
 

Prøv også: Spaghetti med kødboller i tomat-basilikumsauce

Sådan gør du: 
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra, og vend pastaen med 1 spsk. olie. Hold pastaen varm.
  2. Skyl tomaterne, og skær dem i grove stykker. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
  3. Opvarm en pande med 2 spsk. olivenolie, og steg hvidløg og tigerrejer på panden i 2 minutter.
  4. Tilsæt tomater sammen med grofthakket persille, plukket basilikum og rucola, og steg videre i 3 minutter.
  5. Smag tomatsaucen til med salt og peber. Vend tomatsaucen sammen med den varme pasta. Drys med parmesan, og servér straks.

Prøv også: Frisk pasta med tigerrejer og squash