Aftensmad

Pandekager med krabbekød

Skalddyr er så lækkert! Dette er den lækreste opskrift på pandekager med krabbekød, artiskokhjerter og mynte
af Marie Melchior 5.03.2009 Foto: Jes Buusmann
6 personer

Pandekager med krabbekød

  • 1 dåse artiskokhjerter (drænet vægt 190 g)
  • 1 dåse krabbekød (200 g)
  • 1 bundt mynte
  • 1 økologisk lime
  • 100 g feta
  • 12 færdigbagte madpandekager
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  1. Skær artiskokhjerterne groft, og vend dem med krabbekødet i en skål.
  2. Skyl mynte og lime, og dup dem tørre. Gem lidt mynte til pynt.
  3. Hak mynten fint.
  4. Tag et rivejern, og riv limefrugtskallen, pres derefter saften af frugten.
  5. Bland mynte, limeskal og saft med artiskok og krabbekød.
  6. Skær fetaosten i tern, og vend dem i krabbeblandingen.
  7. Fordel fyldet halvt inde på pandekagen, fold siderne ind, og rul den stramt som en forårsrulle.
  8. Steg rullerne gyldne i smør på en varm pande.
  9. Drys med friske mynteblade. Server som snack eller forret.