Aftensmad
Aftensmad
Pandekager med krabbekød
Skalddyr er så lækkert! Dette er den lækreste opskrift på pandekager med krabbekød, artiskokhjerter og mynte
af Marie Melchior
5.03.2009
Foto: Jes Buusmann
6 personer
Pandekager med krabbekød
- 1 dåse artiskokhjerter (drænet vægt 190 g)
- 1 dåse krabbekød (200 g)
- 1 bundt mynte
- 1 økologisk lime
- 100 g feta
- 12 færdigbagte madpandekager
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Skær artiskokhjerterne groft, og vend dem med krabbekødet i en skål.
- Skyl mynte og lime, og dup dem tørre. Gem lidt mynte til pynt.
- Hak mynten fint.
- Tag et rivejern, og riv limefrugtskallen, pres derefter saften af frugten.
- Bland mynte, limeskal og saft med artiskok og krabbekød.
- Skær fetaosten i tern, og vend dem i krabbeblandingen.
- Fordel fyldet halvt inde på pandekagen, fold siderne ind, og rul den stramt som en forårsrulle.
- Steg rullerne gyldne i smør på en varm pande.
- Drys med friske mynteblade. Server som snack eller forret.