Sådan får du soufflé til at lykkes

Mange opgiver at lave soufflé, fordi de synes det er for svært - men vi har lavet en meget simpel trin for trin-guide, så du nemt kan servere lækre, luftige souffléer.  Husk også at følge vores tips, så er du sikker på soufflé-succes!

6 stk

Det skal du bruge til soufflé med tre slags ost:

  • 75 g parmesan
  • 75 g mozzarella
  • 75 g emmentaler
  • 75 g hvedemel
  • 4 dl fløde
  • 50 g smør
  • 1 tsk. groft salt
  • Lidt peber
  • 8 æg, størrelse M
  • 1 stor håndfuld blandede krydderurter og frisk spinat
  • Lidt smør
  • Lidt rasp

Mere inspiration til aftensmaden: Spansk tortilla med løg og kartofler

Tre vigtige tips til soufflé

  1. Husk, at du ikke skal åbne ovndøren undervejs, for så falder dejen sammen.
  2. Det er vigtigt at bruge den rette størrelse æg, så dejen hverken bliver for tung eller for tynd.
  3. Du kan variere souffléer i det uendelige. De smager også godt med skinke eller bacon i, og du kan tilsætte chokolade, hvis du vil spise dem som dessert.

Se trin for trin-guiden i galleriet herunder!

Prøv denne her dekandente kage til desserten