De såkalte 'bowls' er en af 2017's allerstørste madtrends, og det er ikke så mærkeligt. For de er både velsmagende, sunde og mættende, og så kan du fylde dem med nøjagtigt, hvad der passer dig. Så længe du har gode lokale råvarer som kål, græskar eller andre rodfrugter samt ingredienser til en god dressing på lager, så kan det kun blive en god, mættende 'skål.' Camilla Stenmann Jensen, som står bag den grønne blog
Copenhagenbyme, deler sin inspirerende stop madspil-bowl.
Prøv også: Avocadospread - sundt pålæg Det skal du bruge til en stop madspild-bowl:
Til 2 personer - 500 gram søde kartofler
- 2 dl kikærter (eller andre bælgfrugter)
- 1/2 aubergine
- 1,5 dl flåede eller hakkede tomater
- 1 fed hvidløg
- 1 avokado
- 1 squash
- 1/2 rødkål (eller andet kål)
- 2 tomater
- 1 pose bladbeder eller grøn salat
- 1 citron
- Timian
- Lidt græskarkerner og sesamfrø
- Evt. rødbedespirer eller karse til topping.
- Salt og peber
Den skal du smage: Rugbrøds-sandwich med tunsalat og avocado