Vegetarlasagne med fuldkornsplader

Læs også: Kagepynt - 9 kreative idéer!

Det skal du bruge:
1 pakke fuldkorns lasagneplader

Sauce:
300 g modne tomater
2 fed hvidløg
100 g rødløg
2-3 dl vand
1 grøntsags bouillon
1 tsk. allround krydderi
1 tsk. karry

Fyld:
6 forårsløg, skiveskåret
300 g squash, revet
400 g gulerod, revet
2 tsk. allround krydderi
salt og peber efter smag

1-2 glas vand, alt efter grøntsagernes vandindhold.

Læs også: Spansk tortilla med løg og kartofler!

Fremgangsmåde:
Saucen: Tomaterne skæres groft og lægges i en blender sammen med hvidløg uden skræl, pillet og groft hakket rødløg, vand, bouillon og krydderier.

Fyldet: Dette svitses på en pande, i kokosolie i 3-4 minutter under omrøring.

I et ildfast fad lægges først pladerne, så de sækker bunden. Dernæst tilføjes skiftevis fyld, sauce samt fuldkorns lasagneplader. Når alt er lagt, kan du hælde 1-2 glas vand henover hele lasagnen, da fuldkornspladerne trækker meget væske fra grøntsagerne og på den måde undgår du, at lasagnen bliver tør.

Lasagnen bages i ovnen ved 180 grader i cirka 35-40 minutter.