Fisk og skaldyr

Ceviche med kokos og ingefær

Kokosmælk, ingefær og tabasco gør denne ceviche både sød og spicy
af Pia Maria Molbech og Henrik Kerrn-Jespersen. Foto: Jacob Termansen. 4.02.2010
Ceviche med kokos og ingefær

(4 personer)
2-3 appelsiner
300 g frisk tunfilet
2 avocadoer
½ rødløg
2 små røde el. grønne jalapeño-chilier
2 spsk friskreven ingefær
1 dl usødet kokosmælk
1 lime
1 lille bdt. koriander
evt. lidt tabascosovs

Skræl appelsinerne, fileter dem og skær dem i terninger. Skær tunfisken og avocadoerne i terninger og hak rødløget fint. Vend det med den finthakkede chili, ingefær og kokosmælk. Smag til med limesaft og vend cevichen med friskhakket koriander.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kokosmælken tilfører en smule sødme, men ved at give cevichen en smule tabascosovs opnår den en lidt mere spicy karakter. Lad den trække i en halv time før servering.