Desserter

Desserter med æbler - kager, tærter og desserter

Få opskrifter på delikate desserter med sæsonens skønne æbler.
af Redaktionen 22.09.2014
desserter med æbler

Det er med at udnytte, at æblesæsonen er over os. Servér de skønneste desserter med æbler for dine gæster og som en lille forkælelse i hverdagen.

Æbler bringer en dejlig sødme og frisk syrlighed i desserter, og når de bruges i kager, er de med til at give en dejlig, blød konsistens. Æbler smager fantastisk sammen med andre smage fra f.eks. krydderier, karamel, nødder eller andet frugt, så det er kun fantasien, der sætter grænser, når der kokkereres med æbler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har samlet nogle af vores bedste æbleopskirfter inden for forskellige kategorier, så du kan blive inspireret lige herunder.

Bagte æblekager

Æblekage med ricotta og nødder

Æblekage med ricotta og nødder

Denne bagte æblekage med ricotta må du ikke snyde sig selv for. Ricottaen gør kagen ekstra blød og luftig, og de bagte æbler giver kagen den flotteste top. Prøv opskriften her.

Lækker æblekage med marcipan

Æble-mandelkage

Den friske æblesmag får her selskab af en rund nøddesmag fra marcipan og mandler, som skaber en helt uimodståelig kombination. Få opskriften her.

Æblekage med kanel

Æblekage med kanel

Æbler og kanel er en smagskombination, der aldrig går af mode. Her kombineres de i en lækker og nem æblekage. Få opskriften her.

Æbletærter

Opskrift på æbletærte

Æbletærte med kanelis

Her kombineres æbler og kanel på en ny, lækker måde i form af æbletærte med kanelis. Den perfekt sensommerdessert med sæsonens første æbler. Find opskriften her.

Amerikansk æbletærte

Amerikansk æbletærte

Denne æbletærte er amerikansk inspireret, og den har derfor en ekstra dyb bund med masser af æblefyld og er toppet med et låg af mørdej. Prøv den lækre opskrift her.

Fransk tarte tatin

Tarte tatin

Æbletærte i franske klæder! Den klassiske franske tarte tatin med æbler og karamel er altid et stikkert hit. Du kan finde den lækre opskrift her.

Æble-brombær-tærte

Æble-brombær-pie

Gå på rov i sensommerens lækre frugter og kombinér dem i den skønneste tærte. Top tærten med et flot låg for at imponere ekstra meget. Få opskriften her.

Desserter med æble

Tortilla-tærte

Tortillatærte med marcipan, pære og æble

Lav en nem og hurtig æbledessert med tortillapandekager, marcipan, pære og æble. Det er en lækker lille hapser! Få opskriften på tortilla-tærte her.

Æble-havtornsnitter

Æblesnitter

Lækre snitter med mørdejsbunde og syltetøj går man aldrig galt u byen med. Disse er dejligt syrlige med både æble og havtorn, som også giver den smukkeste farve. Prøv opskriften her.

Små æble-pandekager med vaniljecreme og jordbær

Æblepandekager

Med revet æble i dejen bliver disse små pandekager ekstra saftige og lækre. Servér med frisk frugt og is for en let og lækker dessert. Få opskriften her.

Gammeldags æblekgae med pære

Gammeldags æble-pærekage

Grøden i denne dessert består af både pærer og æble, som giver en skøn frugtsmag. Derudover serveres den med crumble, nødder, chokolade og flødeskum. Prøv opskriften her.