Desserter og kager

Få den gode Bounty-smag i en hjemmelavet Bounty-kage

Prøv vores opskrift på hjemmelavet Bounty-kage, der har alt det gode fra den kendte Bounty-bar og meget mere glamour...
af Maja Ambeck Vase / Foto: Columbus Leth 15.10.2015
Opskrift på hjemmelavet Bounty-kage

Hvis du er én af dem, der bare forelskede dig i den cremede kokossmag blandet med den søde chokolade allerførste gang, du satte tænderne i den klassiske Bounty-bar, så vil du helt sikkert elske den her opskrift på hjemmelavet Bounty-kage. Som voksen kan det jo være svært at slippe afsted med at servere chokoladebarer for sine gæster, men det er noget helt andet, når Bounty-smagen bliver serveret som glamourøs kage. Der er ikke noget "billig-tankstation-snack" over en hjemmelavet Bounty-kage, og alle dine gæster vil nyde at kunne gå en smule i smagsbarndom. Smag også: Hjemmelavet Bounty-is

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift på hjemmelavet Bounty-kage

1 kageDet skal du bruge til en hjemmelavet Bounty-kage:
  • 4 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 200 g kokosmel
  • 1 knivspids salt
  • 175 g mørk chokolade
  • ¾ dl piskefløde

​Smag også: Hjemmelavet Snickers-kage

Smag også: Hjemmelavet Nutella

Sådan laver du en hjemmelavet Bounty-kage:
  1. KOKOSBUNDE: Blend kokosmel til finere mel. Pisk æggehvider og sukker til sej marengs, og vend kokosmel og salt i. Smør dejen ud i et tyndt lag (ca. 1 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bunden i 15-18 minutter ved 175°. Lad bunden køle helt af, og skær 6-8 cirkler (10-12 cm i diameter) ud af den. Brug fx en underkop til hjælp.
  2. MØRK CHOKOLADEGANACHE: Hak chokoladen groft, og hæld den i en skål. Bring piskefløde langsomt i kog, og hæld den over chokoladen. Rør energisk i midten af skålen, indtil massen samler sig og får en smuk, blank overflade. Smør de runde kokosbunde med ganache, og læg dem oven på hinanden. Sørg for, at det øverste lag ganache er flot og jævnt fordelt. Sæt kagen på køl, indtil den skal serveres. Tip! Hvis du ikke er vild med kagens rå look, så lav ekstra chokoladeganache, og pynt også kagens sider med den.

​Husk! Du kan altid få et godt tilbud på Mad & Bolig lige her!