Desserter og kager

Hvid Bounty med pebermyntesmag

Smagen af Bounty er fantastisk. Her i en skøn forening med hvid chokolade og pebermynte.
Tekst og foto af Julie Polar de Greeve 21.12.2017
Hvid bounty med pebermyntesmag

Vi kender alle bountybaren, der sender tankerne til varmere himmelstrøg. I den her bountybar får du både smagen fra den lækre kokos, den hvide chokolade og friske pebermynte.

Særligt kombinationen af hvid chokolade og frisk pebermynte er himmelsk og gør denne bountybar til et ægte lille vidunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også denne fantastiske Bounty-kage!

Bountyen smager fantastisk og er hverken kompliceret eller tidskrævende, så det er bare at smørre ærmerne op og sætte kursen mod bountyland!

Antal: 25 barer

Opskrift på bounty med pebermyntesmag

Antal: 25 barer

Det skal du bruge for at lave bountybar med pyntesmag

  • 250 g kokosmel
  • 1 dåse fed kokosmælk
  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. flormelis
  • 1 knivspids flagesalt
  • 7 dråber pebermynteolie
  • 300 g hvid chokolade

Sådan laver du bountybar med pebermyntesmag

  1. Bland kokosmel og den fede del af kokosmælken i en skål.
  2. Smelt kokosolien over et vandbad, og tilsæt den til kokosmassen.
  3. Smag til med flormelis og salt.
  4. Kom pebermyntedråber i, afhængig af hvor sød og hvor meget myntesmag du ønsker.
  5. Tag en firkantet form, kom bagepapir i, og hæld kokosmassen i.
  6. Jævn den med en dejskraber eller paletkniv, så den bliver glat.
  7. Sæt formen i køleskabet i fem timer. Kokosmassen er klar, når den er stivnet.
  8. Skær massen ud i små barer med en skarp kniv.
  9. Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp bountyerne heri.
  10. Sæt dem tilbage i formen, og drys med lidt kokos på toppen.
  11. Sæt fadet i køleskabet indtil servering.

TIP! Pynt med forskellig slags kokosmel eller små 
kokoschips – det bryder med overfladen på barerne.