Desserter og kager

Kage med kokos og citron

Denne lækre kage med kokos og citron kræver kun få ingredienser, som du formentlig allerede har i dit basislager.
af Mikkel Karstad 14.07.2017
Kage med kokos og citron

Kage med kokos og citron

Tid: 20 minutter - Bagetid: 40 minutter
Opskrift til 10-12 personer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Mandel-daddel-citron-kage med pistacienødder

INGREDIENSER

  • 200 g sukker
  • 180 g smør
  • 3 æg
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. kokosmel
  • skal og saft af 1 usprøjtet citron
  • 2 spsk. mælk
  • 1 springform, ca. 22 cm i diameter

FREMGANGSMÅDE

Tænd ovnen på 170°. Rør sukker og smør godt sammen. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og rør godt efter hvert. Vend mel, bagepulver, kokosmel, citronsaft og fintrevet citronskal i dejen. Hæld mælken i dejen, og vend den sammen uden at røre for kraftigt, da dejen så kan skille.

Hæld dejen i den smurte springform. Bag kagen i ovnen i 35-40 minutter. Lad kagen køle af på en rist.

Servér den lun eller kold, gerne med lidt yoghurt, is eller flødeskum til.