Desserter og kager
Desserter og kager
Kage med kokos og citron
Denne lækre kage med kokos og citron kræver kun få ingredienser, som du formentlig allerede har i dit basislager.
af Mikkel Karstad
14.07.2017
Kage med kokos og citron
Tid: 20 minutter - Bagetid: 40 minutter
Opskrift til 10-12 personer
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
LÆS OGSÅ: Mandel-daddel-citron-kage med pistacienødder
INGREDIENSER
- 200 g sukker
- 180 g smør
- 3 æg
- 250 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 4 spsk. kokosmel
- skal og saft af 1 usprøjtet citron
- 2 spsk. mælk
- 1 springform, ca. 22 cm i diameter
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 170°. Rør sukker og smør godt sammen. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og rør godt efter hvert. Vend mel, bagepulver, kokosmel, citronsaft og fintrevet citronskal i dejen. Hæld mælken i dejen, og vend den sammen uden at røre for kraftigt, da dejen så kan skille.
Hæld dejen i den smurte springform. Bag kagen i ovnen i 35-40 minutter. Lad kagen køle af på en rist.
Servér den lun eller kold, gerne med lidt yoghurt, is eller flødeskum til.