
WEEKEND BITES | Sødmælksbudding med kokosmel og pistacienødder

Sødmælksbudding med kokosmel og pistacienødder
Tid: 30 min.
Hviletid: 3 timer
Personer: 4-6
INGREDIENSER:
- 50 g majsstivelse
- 5 dl sødmælk
- 2 dl vand
- 80 g sukker
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Hindbærdrømme med lakrids og hvid chokolade
Sirup:
- 60 g sukker
- ½ dl vand
- 1 laurbærblad
- 1 vaniljestang
- 1 tsk. rosenvand
TIL SERVERING:
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
- 25 g kokosmel til pynt
- 25 g usaltede pistacienødder
FREMGANGSMÅDE:
Rør majsstivelse ud i 1 dl mælk. Hæld resten af mælken i en gryde sammen medvand og sukker, og varm blandingen op under omrøring, til sukkeret er opløst.
Pisk majsjævningen i, når mælkeblandingen begynder at dampe. Bring det i kog under piskning, til blandingen tykner.
Tag gryden af varmen, og fordel cremen i 4-6 portionsskåle.
Læg husholdningsfilm over hver portionsskål, og sæt dem på køl i mindst 3 timer, eller til de er faste.
Sirup:
Bland sukker, vand, laurbærblad, vaniljekorn og ¼ af vaniljebælgen samt rosenvand i en lille gryde, og varm blandingen op ved lav varme, til sukkeret er opløst. Hæld siruppen på en lille flaske, og sæt den på køl.
Servering:
Drys desserterne med kokosmel og hakkede pistacienødder, og dryp med sirup.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Hvide chokolade-bites med nødder og flagesalt
