Drikke

Iskold hindbærsnaps – hjemmelavet snaps

Elsker du gastronomisk udfoldelse, så er hjemmelavet hindbærsnaps måske noget for dig. Se her, hvordan du af få ingredienser laver en fortryllende hindbærsnaps.
af Line Sølvhøj Johansson. Opskrift af Rasmus Leck Fischer 9.07.2014

Naturen bugner af råvarer, der egner sig fortrinligt til en god snaps. Gårdbutikkernes skønne bær og krydderier såsom hindbær, kamille, lakrids og karamel kan forvandles til små skarpe, der kan serveres til hver en festlig lejlighed.

Prøv også opskriften: En lækker hindbærkage uden mel

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er du til gastronomisk udfoldelse i køkkenet, er hjemmelavet kryddersnaps noget for dig. Snaps er noget nær det letteste, man kan lave selv. Nok kan trækketiden vare et par måneder, men med få ingredienser kan du se frem til en skøn kryddersnaps, der både kan nydes på de sollune dage og i de grålige efterårsmåneder.

Kok og snapsebogsforfatter, Rasmus Leck Fischer, har tryllet i køkkenet og lavet skønne kryddersnapse baseret på Brøndums Snaps. Herunder finder du opskriften på en overraskende lækker hindbærsnaps, som er perfekt at kaste sig over nu, hvor hindbærsæsonen topper.

Læs osgå: De bedste opskrifter på en smoothie

Det skal du bruge til hindbærsnaps

1 fl. Brøndums Snaps Klar 70 cl
100 g sukker
200 g hindbær

Hindbærsnapsen skal trække i mindst 1 måned, før den nydes. Den sprittede snapsesmag aftager med tiden, og efter 3-6 måneder er hindbærsnapsen endnu mere fantastisk! Sigt gerne bærrene fra, når du laver snapsen, og bland dem i sensommermarmeladen. Få tips til at lave din egen marmelade her!

Se boliggalleriet: 15 nye spisestuer