

9 lækre forretter med fisk og skaldyr
Servér lækre hapsere og småretter med fisk og skaldyr som start på den gode gæstemiddag.
Når man tænker for- og småretter med fisk og skaldyr, tænker de fleste nok på 80'ernes klassiske rejecocktail. Men selvom rejecocktailen er en forret, man aldrig tager fejl af, så findes der mange andre bud på gode småretter med skaldyr, som du kan servere, når gæsterne skal forkæles.
Servér en forret med havets godter
En forret med fisk og skaldyr kan være en lækker start på en god middag i godt selskab. Du kan med fordel vælge én opskrift med fisk eller skaldyr, som du sammensætter den fulde menu ud fra. Men har du svært ved at vælge én enkelt forret til aftenens menu, kan du også lave en flot anretning med flere forskellige småretter.
Skal du lave lækre småretter med fisk og skaldyr, er der masser af inspiration at hente her, hvor vi har samlet 9 af vores bedste og lækreste forretter.

Ristede kammuslinger med pastinak-fritter og ærteskud


Grønne blinis med rogn

Grønne blinis med stenbiderrogn

Små hapsere med fjordrejer

Små hapsere med fjordrejer

Lynstegt tun med sesam og tangsalat

Tun til forret

Blinis med laks og rødløg

Blinis med rødløg og laks

Rosédampede blåmuslinger

Rosédampede muslinger

Laksetatar med lime og rødløg

Laksetatar med lime og rødløg

Luksus tunmoussé

Klassisk og cremet tunmousse

Laksetatar med fennikelsalat
