Menuer

Gæstemad - eksklusivt og supernemt

Slip kreativiteten løs med ekstravagante råvarer i disse supernemme opskrifter.
af Carsten Kyster Foto Columbus Leth 20.03.2013

Skal du lave gæstemad, så slip kreativiteten løs med ekstravagante råvarer i supernemme retter. Så er der mere tid til at nyde de dyre bidder.

Selvom du ikke har vundet i Masterchef, kan du sagtens lave eksklusiv gæstemad med gode råvarer til dine venner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her får du opskrifter til gæstemad, som betår af en komplet og eksklusiv menu, som er supernem at lave.

Gæstemad - tidsplan

MENU

Snack
Oksetatar med grønne asparges, popcorn og parmesan

Forret
Foie Gras-terrine med morkler, rødbedesalat, brøndkarse og blomster

Hovedret
Sesambagt pighvar og omelet med krabbesalat

Dessert
Champagne granite med hindhær, vaniljecreme, rød syre og chokolade/
perbercrunch

Dagen før
Kog og frys granité
Rør vaniljecreme
Blend chokoladecrunch
Kog og mariner rødbeder

4 timer før
Bland tataren, form til bøffer, og stil på køl
Pop popcorn
Snit asparges
Snit rødbeder, og læg dem i isvandUdblød morkler
Rist brød
Bland krabbesalat
Steg omeletter
Rør lime/myntedressing

Kort før og under middagen
Tag tatar ud af køleskabet ½ time før servering
Riv parmesan
Afdryp rødbeder
Bland salat til forretten
Vend fisk i sesam
Bland salaten til hovedretten