Det tager ingen tid at blende en lækker og cremet blåbærmilkshake sammen til dage, hvor du har lyst til noget ekstra godt. Hæld drikken i et smukt glas, og top med flødeskum - så er det næsten som at være på café!
Prøv også: Mojito med jordbær og mynte
Det skal du bruge til blåbærmilkshake:
Til 1 person
- 2½ dl vaniljeis
- Ca. ½ dl mælk
- 55 g blåbær
- 1 dl piskefløde
- Blåbær til pynt
Se også: På besøg i Stellas have på Bornholm
Sådan gør du:
- Hæld vaniljeis og mælk i en blender.
- Skyl blåbærrene, og tilsæt dem.
- Blend, indtil konsistensen er fin og uden klumper.
- Pisk fløden til skum, og hæld den i en sprøjtepose med en stjernetylle.
- Hæld milkshaken i et serveringsglas, og pynt med flødeskum. Drys lidt blåbær på til sidst.
Prøv også: Pandekagekage med røde bær
Tip: Læg dit serveringsglas i fryseren ½ time inden servering. Så bliver glasset flot ”frosset til” og holder din milkshake kold i længere tid.