Se også
Juice & Saft
Opskrift: Mango Lassi
Sluk tørsten i solen eller efter et krydret måltid med en indisk klassiker, den søde Mango Lassi. Du får opskriften her!
Opskrift og foto: Inge Skovdal/skovdal.dk.
10.08.2020
Indien er kendt for sin stærkt krydrede mad, der kan sætte fut i smagsløgene - og det er hård kost for mange af os, der ikke er vant til sådan et smagsfyrværkeri. Men selv de garvede indere kan have brug for at få slukket ildebrande i munden, og til det har de den fantastiske Mango Lassi, en drik baseret på søde mangoer og yoghurt. Det er lidt ligesom en smoothie, men ofte lidt tyndere i konsistensen og en rigtig tørstslukker i solen.
4 personer
Ingredienser
- 2 modne mangoer
- 3 dl yoghurt naturel
- 1 dl mandelmælk
- Frø fra 1 kardemommekapsel
- Lidt revet ingefær
- Skal og saft af 1 usprøjtet lime
- 2 spsk. rørsukker
Sådan laver du Mango Lassi
- Skræl mangoerne, og skær kødet fri fra stenen.
- Blend mango og de øvrige ingredienser, og sæt drikken i køleskabet, inden den skal serveres.
- Servér den kolde mango lassi i glas sammen med en krydret og salt snack.