Kager

Den Store Bagedyst: 9 vinderopskrifter

I aften er det finalen i Den Store Bagedyst, og vi bringer her ISABELLAS' opskrifter på de bagediscipliner, som deltagerne har været igennem. Mæsk dig i vores lækre vinderopskrifter!
af Redaktionen 9.11.2016

En hel sæson af Den Store Bagedyst er ved at være slut, og vi kigger tilbage på nogle af de bedste kager fra programmerne. Vi giver dig i galleriet nedenfor vores bud på 9 opskrifter, der med sikkerhed vinder alles hjerter og maver!. Klar, parat, bag!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Servér dine kager med manér: Strik en sød serviet!

Vi glæder os allerede til, at Den Store Bagedyst trækker i sit fineste juletøj og deltagerne laver deres bedste julebag. ISABELLAS er allerede klar med disse svampede chokolademuffins med juleknas!

Sådan laver du julede muffins med pebermynteknas

12 stk.

Det skal du bruge

Muffins

  • 250 g blødt smør
  • 175 g sukker
  • Korn af ½ stang vanilje
  • 100 g mørk chokolade
  • 2 små æg
  • 225 g mel
  • 2 spsk. kakaopulver
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. natron
  • 1 knsp. salt
  • 1 dl mælk el. fløde
  • Papirforme

Fosting

  • 250 g flødeost
  • Korn af ½ stang vanilje
  • 100 g smeltet, mørk chokolade
  • 450 g flormelis

Pynt

  • Knuste pebermyntebolsjer

Sådan gør du

Muffins

  1. Pisk smør, sukker og vaniljekorn hvidt og luftigt med en elpisker.
  2. Smelt chokoladen, og pisk den i smørret.
  3. Kom æggene i, ét ad gangen, mens du fortsat pisker.
  4. Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt, og sigt det i dejen.
  5. Tilsæt til sidst mælk eller fløde, og pisk, til massen er samlet og glat.
  6. Fyld dejen i en sprøjtepose, og fordel den i muffinforme. De skal kun fyldes halvt op.
  7. Bag kagerne ved 165° i varmluftovn (175-180° i almindelig ovn) i 15-25 minutter, eller til de er gennembagte, alt efter størrelse.
  8. Lad dem køle af, inden du giver dem glasur.

Frosting

  1. Pisk flødeost, vaniljekorn og chokolade sammen, og tilsæt flormelis, lidt ad gangen, mens du fortsat pisker.
  2. Kom glasuren i en sprøjtepose, og sprøjt den på kagerne, eller smør glasuren på med en palet.
  3. Pynt med knuste pebermyntebolsjer. Servér samme dag.

Se de 8 andre vinderopskrifter i galleriet, og bliv inspireret til selv at gå igang!

Gør køkkenet rent med eddike: 4 nemme råd!